• امروز : پنجشنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل 15472 امروز 36
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید

  • کد خبر : 59021
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۸:۵۴
با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کم‌چرب و کم‌قند شیرینی‌ها و شکلات تلخ استفاده کنند.

به گزارش همبستگی ملی:احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در ایام نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تأکید کرد.

به گفته وی؛ مصرف میوه‌ها در این ایام توصیه می‌شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود.

اسماعیل زاده افزود: شیرینی و شکلات به دلیل محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم‌چرب و کم‌قند استفاده شود. شکلات تلخ نیز گزینه سالم‌تری محسوب می‌شود.

وی درباره مصرف آجیل گفت: اگرچه آجیل‌ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به دلیل چربی و کالری بالا باید در مصرف آن‌ها اعتدال رعایت شود. همچنین به دلیل مصرف بالای نمک در کشور، توصیه می‌شود آجیل‌های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل‌های شور شوند.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در پایان خاطرنشان کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه‌های خشک مانند خرما، انجیر و برگه‌ها استفاده شود، زیرا این خوراکی‌ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می‌شوند.

لینک کوتاه : https://hambastegimelli.ir/?p=59021

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.